Den røde cobra Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Den røde cobra af Nick Carter

Bogreolen.dk


Den røde cobra


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Lin Yang, Den røde Cobra, spredte død og rædsel om sig dybt inde i Malaysias jungle. Nick Carter havde ikke store chancer for at finde denne kinesiske kommunistfaktor og gøre det af med ham. Men da han traf den vilde og lidenskabelige junglepige, kom han på sporet af Den røde Cobra …Nick Carter-Killmaster er en samling hårdtslående spionromaner, hvor spændingen er i højsædet. De 261 bøger er skrevet af forskellige forfattere under det fælles pseudonym Nick Carter, som også er navnet på bogens hovedperson, agent N3 for det amerikanske spionbureau, AXE. Nick Carter er lige så dygtig til at jagte forbrydere, som han er til at forføre damer, og bøgerne er sprængfyldt med action.
Livet er aldrig kedelig – eller sikkert – for den stilede privatdetektiv Larry Kent. Han bliver hyret til den ene mystiske og hæsblæsende sag efter den anden, ofte af smukke kvinder eller lyssky mænd, og indimellem beder selv CIA ham om hjælp til at løse forbrydelser eller tage på hemmelige missioner. Enhver Larry Kent-roman bugner af smukke kvinder og skudsikker underholdning!