Uskrevne regler/Brændende begær Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Uskrevne regler/Brændende begær af Tina Beckett

Tina Beckett


Uskrevne regler/Brændende begær


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Uskrevne regler
Det kan v&aelig-re sv&aelig-rt at se hinanden klart, n&aring-r man har kendt hinanden gennem et helt liv, men pludselig en dag ser dr. Adam Cordeiro sin bedste vens s&oslash-ster, Nat&aacute-lia, som den meget smukke og tiltr&aelig-kkende kvinde, hun med &aring-rene er blevet til. Nat&aacute-lia har altid v&aelig-ret lidt vild med Adam, men hun kunne ikke dr&oslash-mme om, at v&aelig-re sammen med ham, fordi han har optr&aring-dt som en slags reservestorebror for hende under hendes kr&aelig-ftsygdom. Nu skal de pludselig arbejde sammen om en patient, og de f&aring-r rig mulighed for at se hinanden i et helt nyt lys.
Brændende begær
Der skal bare en enkelt gnist til!
Alex Rodriguez og Layla Woods havde l&aelig-rt p&aring- den h&aring-rde m&aring-de, at deres lidenskab var lige s&aring- &oslash-del&aelig-ggende, som den var br&aelig-ndende. De havde intet andet valg end at skilles, f&oslash-r den &oslash-delagde deres karrierer og deres hjerter for altid.
Men nu er de igen ansat p&aring- det samme hospital, og pludselig m&oslash-des fortid og fremtid endnu en gang.
De fors&oslash-ger at narre sladdertanterne p&aring- hospitalet til at tro, at der ikke er noget mellem dem. Men vil de kunne overbevise hinanden om det? Sandsynligvis ikke!