Slavehandleren Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Slavehandleren af Nick Carter

Bogreolen.dk


Slavehandleren


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

I Det mellemste Østen dør en amerikansk hemmelig agent, og Nick Carter bliver sat til at se nærmere på dødsfaldet.Han kommer til en lille by i Saudi-Arabien. Det viser sig, at agenten har begået selvmord, og at han ar været udsat for en eller anden form for blackmail.Nick følger spor, der fører ham til et fyrsteligt palads, som ikke bare rummer pragt, men også slavinder, der gennem nøje planlagt fysisk og psykisk påvirkning forvandles til menneskelige sex-robotter uden egen vilje. Gement og modbydeligt – og Nick beslutter sig til for enhver pris at sætte en stopper for det …Nick Carter-Killmaster er en samling hårdtslående spionromaner, hvor spændingen er i højsædet. De 261 bøger er skrevet af forskellige forfattere under det fælles pseudonym Nick Carter, som også er navnet på bogens hovedperson, agent N3 for det amerikanske spionbureau, AXE. Nick Carter er lige så dygtig til at jagte forbrydere, som han er til at forføre damer, og bøgerne er sprængfyldt med action.