Langt fra Danmark. Bind 8 Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Langt fra Danmark. Bind 8 af Axel Felix

Bogreolen.dk


Langt fra Danmark. Bind 8


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

I ottende bind af Axel Felix‘ “Langt fra Danmark” sejler vi op ad Mississippifloden gennem staterne Louisiana, Mississippi, Arkansas, Tennessee, Kentucky og Missouri og slutter ved byen Cairo i Illinois, hvor Ohiofloden løber ud i Mississippi.
“Langt fra Danmark” er en bogserie på ti bind, der fortæller om emigranternes liv i Nordamerika i midten af 1800-tallet. Bøgerne er skrevet af den danske redaktør og forfatter Hans Peter Christian Hansen under pseudonymet Axel Felix.
Axel Felix er pseudonym for den danske redaktør og forfatter Hans Peter Christian Hansen (1817-1865). Han debuterede i 1839 med “Et familiemaleri” under pseudonymet Chr. Comet. Fra 1846-52 var han bosat i Nordamerika, hvorfra bogserien “Langt fra Danmark: skitser og scener fra de forenede stater i Nordamerika” blev til.