Kom ned på jorden Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Kom ned på jorden af Finn Methling

Bogreolen.dk


Kom ned på jorden


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Kom ned på jorden” er blevet kaldt alt lige fra bramfri komik til dionysisk protest mod pænheden.Fyldt med humor, uhøjtidelighed, ordlege og dristigheder fortæller “Kom ned på jorden” om elverkongen og mosekonen – men under al komikken bliver budskabet hængende- et budskab om, at livet rummer mange flere muligheder, end vi aner.Finn Methling (1917-2010), dansk forfatter og dramatiker. Skrev inden for adskillige genrer og udgav blandt andet digtsamlingerne “Fornægteren” (1950) og “Stjernefloden” (1959). Men det var som dramatiker, at Methling var særligt kendt. Hans første scenestykke, “Dagen i morgen” (1950), blev opført på det kongelige teater, og efterfølgende blev Methlings stykker opført flere steder både i Danmark og i udlandet.