Den tomme plads Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Den tomme plads af J. K. Rowling

J. K. Rowling


Den tomme plads


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

J.K. Rowlings første roman for voksne.
Barry Fairweather er i begyndelsen af fyrrerne, da han, ganske uventet, dør. Den lille by Pagford efterlades i chok. Pagford emmer af engelsk idyl med sit brostensbelagte torv og den historiske klosterkirke, men lige under overfladen lurer sandheden om en by i krig. Rige i strid med fattige, teenagere med deres forældre, koner med deres mænd, lærere med deres elever… Pagford er slet ikke, som byen ser ud til ved første øjekast. Og den tomme stol, som Barry efterlader sig i sognerådet, bliver snart kilden til den største strid, byen endnu har set. For hvem vinder valget, der er indhyllet i heftig lidenskab, dobbeltspil og uventede afsløringer?
Den tomme plads er en på alle måder tankevækkende og stor fortælling om en lille by.