Immanuelskirken Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Immanuelskirken af Ulla Kjær

Poul Grinder Hansen


Immanuelskirken


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Ulla Kjær og Poul Grinder-Hansen fortæller historien om Immanuelskirken og den menighed, der under store uoverensstemmelser, men med et overskud af passion fik den opført i 1893. Immanuelskirken indtager en særlig plads i dansk historie, da den blev bygget af den første grundtvigske valgmenighed i København.
Ulla Kjær (f. 1958) er en dansk kunsthistoriker og forfatter. Hun arbejder som museumsinspektør på Nationalmuseet, hvor hun siden 2004 også har været seniorforsker. Ulla Kjær er gift med Poul Grinder-Hansen (f. 1956), der er historiker, forfatter og museumsinspektør ved Nationalmuseet. Sammen har de blandt andet skrevet bogen “Immanuelskirken”.