Himmelflugten Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Himmelflugten af Finn Methling

Bogreolen.dk


Himmelflugten


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

I “Himmelflugten” møder vi Antonia og Johnny. De er fanget i den mørke og indelukkede kasse, som deres liv er blevet til. Alt imens hænger et altoverskyggende spørgsmål over deres hoveder: Hvad er der sket?For at finde svaret, må de grave dybt ned i deres fortid og drage ud på en indre opdagelsesrejse.
Finn Methling (1917-2010), dansk forfatter og dramatiker. Skrev inden for adskillige genrer og udgav blandt andet digtsamlingerne “Fornægteren” (1950) og “Stjernefloden” (1959). Men det var som dramatiker, at Methling var særligt kendt. Hans første scenestykke, “Dagen i morgen” (1950), blev opført på det kongelige teater, og efterfølgende blev Methlings stykker opført flere steder både i Danmark og i udlandet.