Guidede meditationer & afspændinger #5 Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Guidede meditationer & afspændinger #5 af Trine Holt Arnsberg

Personlig udvikling


Guidede meditationer & afspændinger #5


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Kropsscanning (ca. 20 min)Denne kropsscanning kan bruges til at få kontakt til din krop og blive opmærksom på, hvordan du har det lige nu. Opmærksomheden på kroppen er med til at skabe ro i dit nervesystem, og det har en afstressende effekt. Du kan evt. bruge den, før du skal sove, når du har uro i kroppen eller når du er nervøs eller føler dig overvældet.
Trine Holt Arnsberg er psykomotorisk terapeut og kommende mindfulnessinstruktør. Hun arbejder ud fra en holistisk sundhedsforståelse, og hendes tilgang er ressource- og helhedsorienteret. De sidste par år har hun beskæftiget sig med børn, bevægelse og afspænding.