Det historiske. Reflektioner over historie og metafysik Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Det historiske. Reflektioner over historie og metafysik af Hans-Jørgen Schanz

Bogreolen.dk


Det historiske. Reflektioner over historie og metafysik


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Professor i idehistorie Hans-Jørgens Schanz kigger nærmere på historien som begreb og dens forhold til metafysikken. I den forbindelse fortæller han både om historiefilosofi og filosofihistorie, om Karl Popper og hans syn på det historiske samt Adorno som modernismens historiefilosofiske mentor.
Hans-Jørgen Schanz (f. 1948) er en dansk forfatter og professor i idehistorie. Han har udgivet en lang række bøger om filosofi og idehistorie samt kapitalisme og marxisme. Hans-Jørgen Schanz tidligere forfatterskab bærer præg af hans stærke marxistiske holdninger, som han senere bevægede sig væk fra for i stedet at flytte sit forskningsmæssige fokus til relationen mellem modernitet og metafysik.