Træningstips 2: Løbetræning Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Træningstips 2: Løbetræning af Peter Schmidt

Bogreolen.dk


Træningstips 2: Løbetræning


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Hæfterne i Træningstips serien sigter mod at give inspiration til forskellige aspekter af almen fysisk træning. Almen grundtræning er fælles for stort set al sport og hensigten har derfor været, at indholdet skal kunne anvendes indenfor flere sportsgrene, i idrætsundervisningen og lignende. Stort set uanset sportsgren.
Serien er som sagt tænkt som inspirationskilde – et opslagsværk – hvor der kan findes materiale, der enten kan anvendes som beskrevet, eller som kan modificeres, så det passer målgruppen eller ønsket resultat af træningen. Det handler om at sætte tanker i gang, ikke om at give færdige, firkantede løsninger.