Skandinavens ven i Italien bind 2 Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Skandinavens ven i Italien bind 2 af Børge Janssen

Bogreolen.dk


Skandinavens ven i Italien bind 2


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Andet bind i Børge Janssens “Skandinavens ven i Italien” giver en udførlig rejseguide fyldt med gode råd omkring hoteller, restauranter og seværdigheder til rejser, der varer mellem 14 og 30 dage. Bogen giver desuden vejledning til en rejse, der løber fra Tyskland, ned igennem Schweiz og Østrig og ender i Norditalien.
Børge Janssens “Skandinavens ven i Italien” er en tredelt rejseguide fyldt med vejledning og gode råd både til den førstegangsrejsende og den erfarne italiensrejsende. De tre bind kommer blandt andet omkring hoteller, restauranter, transport og giver anbefalinger afhængig af rejsens varighed.
Børge Janssen (1867-1933) var en dansk forfatter, der igennem hele sin opvækst var draget af litteraturen. Allerede som 21-årig fik han sin litterære debut med novellesamlingen “Mulm” i 1888. De efterfølgende år brugte Janssen særligt på at rejse, og han tilbragte blandt andet tid ved Middelhavslandene og i Afrika og Asien. Disse rejser skabte grundlag for bøgerne “Spanske nætter” (1898) og “Fatme” (1900), men det var først senere, at Janssen kom tættere på et egentligt litterært ståsted, og efter udgivelsen af bogen “Jomfruen fra Lucca” i 1904, blev han kendt for sine folkeligt underholdende og kulturhistoriske romaner.