Mystiske fortællinger Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Mystiske fortællinger af Edgar Allan Poe

Edgar Allan Poe


Mystiske fortællinger


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Nu var jeg ikke længere i tvivl om den skæbne, der ventede mig… Tomme for tomme nærmede pendulet sig min krop… Jeg kunne mærke suset fra klingen. Jeg bad til, at det ville gå hurtigt…”Edgar Allan Poes mystiske fortællinger hører til kriminal- og gyserlitteraturens største frembringelser… Fortællingerne har for længst fået plads mellem de udødelige klassikere. Denne udgave er bearbejdet til dansk af Grete Juel Jørgensen, således at den kan gå under betegnelsen “lette klassikere”.Der er i udgaven lagt vægt på at bevare originaludgavens stemning og karakter.
Edgar Allan Poe (1809-1849) var en amerikansk digter og forfatter, der er kendt og elsket verden over for sine gyserhistorier og digte. Ved siden af virket som forfatter arbejdede Edgar Allan Poe som skribent, redaktør og anmelder. Edgar Allan Poe udmærker sig ved at blande romantikken og den gotiske litteratur i sine digte og noveller, hvilket giver dem en helt særlig plads i den amerikanske litteraturhistorie.