Hele banden og Nanny Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Hele banden og Nanny af Ed Mcbain

Ed Mcbain


Hele banden og Nanny


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Hvad gør en engelsk guvernante, når hendes kæledægge er blevet kidnappet? Går til politiet? Nej, ikke Nanny!Hun søger hjælp hos “hele banden”, det værste bundfald af gangstere i hele USA. Der er absolut ingen tvivl om, at det allerede fra starten er dømt til at gå galt. Og det gør det også.Den amerikanske forfatter var født under navnet Salvatore Albert Lombino (1926-2005), men besluttede sig i 1952 for at skifte navn til Evan Hunter, og det er blandt andet under dette navn, at han fik succes. Hunter skrev både under sig eget navn, men benyttede sig også flittigt af forskellige pseudonymer, hvoraf Ed McBain muligvis er det mest kendte. Hunter udgav mere end 100 romaner, og særligt krimier. Udover sine romaner skrev Hunter filmmanuskripter og er blandt andet forfatter til manuskriptet bag “The Birds” (1963), der blev instrueret af Alfred Hitchcock. Evan Hunter fik tildelt flere priser og blev nomineret til en Edgar Award hele fire gange.