Da skyggen faldt Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Da skyggen faldt af Anna Baadsgaard

Bogreolen.dk


Da skyggen faldt


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Kirsten ved godt, at en ung kontordame som hende, der oven i købet er datter af en fattig gartnerenke og ikke har nogen lys fremtid i sigte, ikke skal gøre sig forhåbninger, når det kommer til chefens unge søn Holger. Alligevel kan hun ikke lade være med at tænke på ham og er tit vågnet op om natten med røde kinder og skyldfølelse over drømme om Holger, der har været lidt for søde. Så da de en dag møder hinanden i sporvognen, og Holger insisterer på, at de skal stå af sammen og spadsere rundt om Damhussøen i aftensolen, er det som en drøm, der går i opfyldelse. Men hvad kan det ende med? Hun er trods alt bare en fattig kontordame…
Den danske forfatter Anna Baadsgaard (1865-1954) var oprindeligt uddannet lærerinde. Efter at have boet i Italien og Tyskland flyttede hun til London, hvor hun underviste i sprog. Hun debuterede som forfatter i 1890 med novellen “Spurvens tak” i et børneblad. To år senere fik hun sin debut som voksenbogsforfatter med romanen “Ude i verden”. Efterfølgende har Anna Baadsgaard udgivet over halvtreds bøger, som fik stor succes i hele Skandinavien.