Alt om Virginia Woolf – del 2 Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Alt om Virginia Woolf - del 2 af Lise Lotte Frederiksen

Bogreolen.dk


Alt om Virginia Woolf – del 2


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

I denne podcast fortæller Lise Lotte Frederiksen om Virginia Woolf, en af de største moderne forfattere. Du skal høre om Woolfs opvækst og ægteskab, om hendes inspiration og kreative process, og så bliver nogle af Woolfs største og mest betydningsfulde værker gennemgået. I det andet afsnit skal det handle om den eksperimenterede roman `To the Lighthouse‘, som på dansk hedder ‘Til fyret‘.
I denne podcast fortæller Lise Lotte Frederiksen om Virginia Woolf, en af de største moderne forfattere. Du skal høre om Woolfs opvækst og ægteskab, om hendes inspiration og kreative process, og så bliver nogle af Woolfs største og mest betydningsfulde værker gennemgået.
LISE LOTTE FREDERIKSEN er cand.mag. i dansk, engelsk og teatervidenskab. Hun har undervist det meste af sit liv, men har de sidste fem år primært holdt foredrag om litteratur og gået litterære byvandringer i europæiske byer.
Hun ser først og fremmest sig selv som formidler og har en stor kærlighed til litteraturen, ikke mindst klassikerne.