1533 – et drab og en rejse Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

1533 - et drab og en rejse af Anders Vægter Nielsen

Anders Vægter Nielsen


1533 – et drab og en rejse


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Rejsen er nødvendig. Et valg havde bønderne ikke til sidst. De er på flugt og på rejse. Det giver ingen mening at spørge, om de to mest er på flugt eller mest er på rejse. De er på vej til Købffenhavn med dokumenter livsvigtige for dem og deres by. Dokumenterne er to kongelige breve. De har begået et mord, eller rettere …”
I 1533 kom en gruppe bønder til at slå herremandens foged ihjel (alle stak de ham, så skylden ikke kunne pålægges en enkelt), og det er udgangspunktet for denne både litterært velskrevne og elementært spændende historiske ‘road-roman’ om kampen for retfærdighed mod overmagten.