Lyden af stilhed Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Lyden af stilhed af Rosamund Lupton

Bogreolen.dk


Lyden af stilhed


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Rosamund Lupton: Lyden af stilhed
Yasmin ankommer til Alaska sammen med sin døve datter, Ruby, for at mødes med sin mand, Matt. Men noget er helt galt. Matt er ikke i lufthavnen, og politiet fortæller, at han er død. Jo flere spørgsmål Yasmin stiller, jo mærkeligere virker det hele.
Sammen med Ruby tager hun ud i Alaskas forfrosne ødemark for at finde sin mand, men turen gennem vildmarken er ikke ufarlig. Stilheden overdøver alt, og i bakspejlet spøger forlygterne fra deres forfølger. Hvem er han, og hvorfor følger han efter dem? Hvem er det, der ikke vil have, at hun og Ruby finder Matt?
Rosamund Luptons LYDEN AF STILHED holder dig på kanten af stolen til sidste side, mens du følger Yasmin og Rubys søgen efter sandheden i det ubarmhjertige og ufremkommelige Alaska.