Børn holder akvariefisk – der føder levende unger Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Børn holder akvariefisk – der føder levende unger af Jørgen Liljensøe

Jørgen Liljensøe


Børn holder akvariefisk – der føder levende unger


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Børn kan have stor glæde af akvariefisk. Bogen fortæller alt, hvad man skal vide for at holde akvariefisk, blandt andet om akvariets opbygning, vandet, baggrunden, tekniske hjælpemidler og andre gode råd til akvariet. Læs også om nogle af de mest populære akvariefiskearter som guppy, gambusia, xiphophorus, poecilia, limia og forskellige arter af tandkarpen.Den danske forfatter Jørgen Liljensøe blev født i 1943 på Nørrebro i København. Han debuterede som forfatter i 1977 og har siden da udgivet et væld af både voksen-, børne- og ungdomsbøger blandt andet inden for genrerne roman, fagbog samt genfortælling af sagn og eventyr. Jørgen Liljensøe står desuden bag en lang række børnebøger om dyr, som er yderst velegnede til undervisning.