Vi gjorde aldrig oprør Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Vi gjorde aldrig oprør af Jens Kistrup

Bogreolen.dk


Vi gjorde aldrig oprør


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

I “Vi gjorde aldrig oprør” har forfatter og teaterkritiker Jens Kistrup samlet et udvalg af tekster, der alle sammen beskæftiger sig med livet, samfundet, mennesket og kulturen. Det er tekster om alder, det at gå med hat, om dovenskab og forholdet til andre mennesker. Sagt med andre ord: tankestreger om de små ting i livet, der betyder uendeligt meget.
Den danske forfatter og teaterkritiker Jens Kistrup (1925-2003) gjorde kulturlivet til centrum for sit liv. Allerede i 1946 begyndte han at skrive anmeldelser for Berlingske Tidende, i årene 1956-1964 var han kronikredaktør, og fra 1992 og frem til sin død arbejdede han som teaterkritiker for Weekendavisen. Kistrup har desuden udgivet flere bøger om teatrets verden og samlinger af klummer i bøgerne “Forvirringens tid” (1965) og “Vi gjorde aldrig oprør” (1973).