Ti kilo for meget Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Ti kilo for meget af Bent Rasmussen

Bent Rasmussen


Ti kilo for meget


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Ane synes, det var så spændende at være med til Sines far og mors bryllup. Hun ville ønske, at hendes forældre også ville gifte sig. Mor siger, at far vejer ti kilo for meget. Men det betyder vel ikke noget, når man elsker hinanden?
Bent Rasmussen er født i Silkeborg i 1934 og har hovedsageligt skrevet romaner for børn og unge. Han har skrevet børne- og ungdomsbøger siden 1966, foruden teaterstykker og manuskripter til radio og TV. Bent Rasmussen har skrevet for flere aldersgrupper, og det er blevet til så mange, at vi ikke kan omtale alle. F.eks. er bøgerne for begynderlæsere ikke med. Sproglig fantasi har Bent Rasmussen selv til overflod. Han er noget af en ordkunstner og leverer det ene rammende ordbillede efter det andet. Sprog, opbygning og indhold er en helhed, og han kan skabe en stemning, så alle sanser tages i brug, og servere replikker, så det fyger om ørerne.