Spilleren Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Spilleren af Louis L'amour

Louis L’amour


Spilleren


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Macon Fallon var den fødte spiller, som tog chancen overalt, hvor han fandt den. Og han veg ikke tilbage for at spille med livet som indsats. Men kunne han gennemføre sit største nummer: Vække den lille by af dens blide slummer og gøre den til sin by? Han blev gennemskuet af unge Ginia Blane, der besluttede sig til at tage sagen i sine egne hænder … og pludselig befandt spilleren sig i en fordømt situation, hvor hans bluff ikke var en falsk jeton værd!
Louis Dearborn LaMorre (1908-1988) var en amerikansk forfatter, der bedst var kendt for sine actionfyldte romaner om det vilde vesten, som han udgav under navnet Louis L‘Amour. I løbet af sin lange forfatterkarriere nåede L‘amour at udgive over 100 bøger (både romaner, noveller og faglitteratur), og til trods for, at han var mest berømt for sine westerns, skrev og udgav L‘amour inden for flere forskellige genrer, blandt andet historisk fiktion og science fiction. L‘amour modtog i 1982 Kongressens nationale guldmedalje og i 1984 modtog han the Presidential Medal of Freedom.