Som venner Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Som venner af Hans-Eric Hellberg

Hans-Eric Hellberg


Som venner


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Kajsa er 10 år og bor sammen med sin mor, fordi hendes forældre er skilt.Kajsa savner tit sin far, men hun kan også godt forstå, at det nogle gange ikke er nemt at være hverken barn eller voksen.Kajsas mor er buschauffør, og Kajsa må tage meget ansvar – nogle gange endda for sin mor, der kan have det meget svært.
Todelt serie om den 10-årige pige Kajsa og hendes forhold til verdenen omkring sig: skolen, vennerne, familien og ikke mindst forældrenes skilsmisse.
Hans-Eric Hellberg (f. 1927) er en svensk forfatter, der har skrevet en lang række børnebøger, hvoraf mange er oversat til dansk.
Hellberg har sat sig som mål at skrive børnebøger, han selv ville have læst, da han var barn. Bøger der handler om rigtige børn, der hverken er modige eller jagter forbryder. De er børn, der står imellem barndommen og voksenlivet, og Hellberg formår at beskrive deres tanker og følelser om livet, døden, kærligheden, venskaberne og ensomheden, så karaktererne bliver levende for læseren.