Natmørkt hav Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Natmørkt hav af Agnete Engel

Bogreolen.dk


Natmørkt hav


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Det var mens Kristian vinkede, at jeg begyndte at mærke det.Det var noget, han tog med sig, så jeg begyndte at blive hul.Allerede, da de drejede om hjørnet. – Bare hun nu kører ordentligt, sagde Karen inde fra trappen.Jeg havde aldrig mærket det før. Jeg så ned på fortovet, ud i rendestenen, ned i risten, som om jeg kunne finde det der.Hvad var det for en fornemmelse af langsom tomhed?”Fortællerens morfar, Kristian, skal have fjernet et modermærke på kinden, som han har haft hele sit liv. Men det viser sig at være farligere end som så. “Natmørkt hav” er en rørende fortælling om de sidste uger af den gamle mands liv.
Agnete Engel (f. 1949) er uddannet socialrådgiver, hvor hun har været beskæftiget med konsulent- og uddannelses- og udviklingsarbejde. Hun fik sin forfatterdebut med romanen “Hertil” i 1987.