Livet, trods alt Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Livet, trods alt af Mette Fog Pedersen

Mette Fog Pedersen


Livet, trods alt


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

I 1964 blev Mette Fog Pedersen ramt af den alvorlige muskelsygdom myastenia gravis. Den lammede hende og lænkede hende til en hospitalsseng, men det forhindrede hende ikke i, ved hospitalsvagternes hjælp, at skrive bøger og føre dagbog. “Livet, trods alt” rummer dagbogsoptegnelser fra 1970 og 1971, hvor Mette Fog Pedersen fortæller om livet på hospitalet med en imponerende værnen om og respekt for det liv, der er blevet hende givet.
Mette Fog Pedersen (1911-1976) var en dansk højskolelærer og forfatter. I 1964 blev hun ramt af sygdommen myastenia gravis, der lænkede hende til en hospitalsseng de sidste 12 år af hendes liv. Herfra skrev hun, med hjælp fra sine hospitalsvagter, otte bøger med erindringsstof og livsbetragtninger.