Henrik og døden på stranden Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Henrik og døden på stranden af Christian Bernhardsen

Christian Bernhardsen


Henrik og døden på stranden


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Henrik er ikke bange for at gå i krig med mystiske og farlige kriminalsager, når han derved kan sikre “Expressen” en nyhed for næsen af konkurrenterne. Denne gang kommer Henrik til Venedig , hvor en opsigtsvækkende forbrydelse på den venezianske Lido får Henrik og hans trofaste rådgiver “Flanør” til at vejre sensation. Opklaringen viser sig at være ikke bare svær, men også særdeles farlig!
Henrik-bøgerne er en spændende og velskrevet serie kriminalromaner for unge. Forfatteren har selv stor erfaring som journalist i København og skildrer nøjagtigt og levende atmosfæren i det travle miljø på aviserne.
Christian Bernhardsen blev født i Norge i 1923 og flyttede til Danmark i en ung alder. Han arbejdede i en årrække som journalist på Information, før han sprang ud som forfatter. Han står bag en lang række romaner og er særligt populær som forfatter til historiske romaner for børn og unge.