Morder – hvilken morder? Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Morder – hvilken morder? af Carl Bjerredahl

Bogreolen.dk


Morder – hvilken morder?


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Hele London bliver rystet, da hundredvis af metropassagerer bliver vidner til et mord på en metrostation. Hvordan kan ingen have set morderen? Og hvem er offeret? Politiet kan ikke fastslå hans identitet.Chefinspektør ved Scotland Yard Septimus Knox tager sagen, og som så ofte før har han sin helt egen teori om mordet. For da morderen er fundet, og alle betragter sagen som afsluttet, vil Septimus ikke slippe den. Han er overbevist om, at der er flere mordere …
Carl Bjerredahl er en dansk forfatter, der står bag en lang række krimier og spændingsromaner. Hans første roman, “Hvid dronning”, vandt prisen som Skandinaviens bedste, da han kun var 22 år gammel. Carl Bjerredahl har både skrevet under sit eget navn og under pseudonymet Charles Valley.