Kong Hagbards Hævntogt Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Kong Hagbards Hævntogt af Erik Volmer Jensen

Erik Volmer Jensen


Kong Hagbards Hævntogt


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Kong Hagbards hævn” er baseret på sagnet om Hagbard og Signe, der er vanvittigt forelskede i hinanden.Men det elskende par kan ikke bare sådan få hinanden, for deres familier står på hver sin side i en blodig og grusom fejde.Det er historien om en kærlighed så intens, at døden er den eneste udvej, hvis de ikke kan få hinanden.Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.Den danske forfatter Erik Volmer Jensen (1912-1993) fik sin litterære bogdebut i 1941 med værket “I junglens dyb”, der blev udgivet under pseudonymet Martin South. Han udgav herefter et væld af spændende bøger, der ofte er hensat til fjerne egne og tider. Erik Volmer Jensen har blandt andet udgivet titlerne “Den sorte død” (1943), “Det blodige kup” (1943) og “Det lyner over Kattegat” (1942). Flere af bøgerne blev udgivet under forskellige pseudonymer.