Vandløbene i Danmark Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Vandløbene i Danmark af Bent Lauge Madsen

Miljø


Vandløbene i Danmark


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Vandløbene har en helt særlig værdi for naturen, og mange plante- og dyrearter finder ikke andre steder end her. Mennesket har i århundreder præget de danske vandløb på både godt og ondt. “Vandløbene i Danmark” fortæller om indsatsen for at beskytte og genskabe de vigtige dele af de danske åer og bække, som ellers risikerer at gå til grunde.
Bent Lauge Madsen (f. 1934) er en dansk forfatter og biolog. Han har blandt andet været ansat på Københavns Universitet, Odense Universitet og Lunds Universitet. Bent Lauge Madsen er ekspert i vandløbsinsekters økologi og har blandt andet skrevet bogen “Vandløbene i Danmark”, som også er blevet oversat til engelsk. Bent Lauge Madsen har både modtaget Sportsfiskerforbundets Miljøpris og Biologforbundets Kaskelotpris.