Morderen holder ikke juleferie Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Morderen holder ikke juleferie af Finn Zinklar

Finn Zinklar


Morderen holder ikke juleferie


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Juleaften var Jette helt alene i det ensomt liggende hus – og ude i mørket var en sindssyg kvindemorder stadig på fri fod …Denne novelle har tidligere været bragt i Ugebladet Hjemme, 1986
Finn Zinklar (1923-2010) var uddannet korrespondent og arbejdede som regnskabsmedarbejder. I perioden 1949-1994 skrev han desuden ugebladsnoveller. I denne periode skrev Finn Zinklar over 100 noveller, hvoraf langt de fleste var kriminalhistorier, der blev udgivet i ugebladet Hjemmet.
Finn Zinklar testamenterede sin arv til en fond i sit eget navn. Fonden uddeler hvert år Zinklar-prisen, der gives til en dansk eller udenlandsk forfatter, der på fremmeste vis har gjort sig gældende inden for novellegenren.