Jesper Næsvis og andre danske folkeeventyr Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Jesper Næsvis og andre danske folkeeventyr af Jesper Ewald

Jesper Ewald


Jesper Næsvis og andre danske folkeeventyr


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Jesper Næsvis og andre danske folkeeventyr” er en samling bestående af fjorten sjove og spændende eventyr genfortalt af Jesper Ewald.Bogen indeholder blandt andet de muntre historier “Ridder Grønhat”, “Jomfu Lene af Søndervand” og “Hans og Fandens oldemor”.
Jesper Ewald (1893-1969) var en dansk forfatter og journalist. Han arbejdede som journalist på København, B.T., de Ferslewske Blade og Politiken, og skrev sommetider under sit pseudonym, Peberfuglen, som han også anvendte, når han skrev humoristiske radiostykker. Derudover virkede han som oversætter, forlagskonsulent og korrekturlæser. Hans forfatterskab omfatter romaner, fortællinger, rejsebøger, humoreske-samlinger og festskrifter.