Israel og Mellemøsten: Tekster og artikler i udvalg 1948-1970 Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Israel og Mellemøsten: Tekster og artikler i udvalg 1948-1970 af Peter P. Rohde

Peter P. Rohde


Israel og Mellemøsten: Tekster og artikler i udvalg 1948-1970


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Peter P. Rohde blev i 1953 eksluderet fra Danmarks Kommunistiske Parti på grund af sine holdninger og sit forhold til sionismen og Israel samt hans åbenlyse protester imod de antisemitiske processer i Prag og Moskva.”Israel og Mellemøsten” indeholder en række udvalgte tekster og artikler af Peter P. Rohde, der i sin levetid skrev hundredevis af tekster om forholdene i netop Israel og Mellemøsten.Peter Preisler Rohde (1902-1978) var en dansk forfatter. Han var kendt for i sine værker at være stærkt påvirket tidens strømninger. Rohde fik sin forfatterdebut med bogen “Verdenskrisen og det britiske rige” i 1928. Han udgav herefter flere værker, særligt med fokus på politik og kultur. Det kom blandt andet til udtryk i “Indien og den indiske frihedskamp” (1932) og “Sicilien” (1975).