EUfori – Frankrig Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

EUfori - Frankrig af Sebastian Lundqvist

Sebastian Lundqvist


EUfori – Frankrig


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Har Emmanuel Macron og La Republique En Marche! genrejst en ung, aktivistisk og EU-positiv gruppe af franske borgere? EUfori har talt med lobbyist og professor Alberto Allemano om det franske valg og borgerinddragelse i EU.
Eufori er en podcastserie om identitet, nationalisme og fællesskab i den Europæiske Union. Vi rejser rundt i Europa og undersøger medlemslandenes indgang til det fælleseuropæiske projekt. Vi taler med filosoffer, økonomer, politiske tænkere, journalister og folk på gaden. I serien undersøger vi de konsekvenser medlemskabet har for de enkelte lande- hvad er konflikterne og hvad er fordelene? Det ser vi på i et kulturelt, historisk, politisk og mellemmenneskelig perspektiv. EUfori er støttet af Europa-Nævnet (2017).