En mærkelig dag Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

En mærkelig dag af Claus Grymer

Claus Grymer


En mærkelig dag


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“En mærkelig dag” består af fem noveller, der hver især fortæller om oplevelser, der er så skelsættende, at de ændrer hele karakterens videre liv. Novellerne er skrevet i en realistisk og lavmælt stil, hvilket gør dem særdeles nærværende og rørende.Ud over titelnovellen indeholder “En mærkelig dag” novellerne “Den hvide bil”, “Ramt af lyset”, “Hvad livet lærte mig” og “Et andet forår”.
Claus Grymer (1946) er en dansk forfatter og journalist. Han er uddannet journalist på Morsø Folkeblad og har en bifagseksamen i dansk fra Aarhus Universitet. Claus Grymer debuterede som forfatter i 1973 med digtsamlingen “Skjul”, og siden da har han udgivet et væld af digtsamlinger, romaner og novellesamlinger.