Lykken, ved at være Kristen Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Lykken, ved at være Kristen af J. B. Sørensen

J. B. Sørensen


Lykken, ved at være Kristen


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Bogen er simpelthen en tilrådelig anvisning i hvordan Bibelen bør forstås, og selvfølgelig også bruges for at få del i den lykke Gud har lovet at mennesket kan opnå i et evigt liv!
Den korte ovenstående information lyder fanatisk, men ethvert logisktænkende menneske vil ved nærmere eftertanke kunne se, at der står en umådelig stor intelligens, bag alt det der findes i universet. Det er ganske klart alt, lige fra de mindste partikler hen over molekyler til menneskekroppens kompleksitet og videre til ordenen i himmelrummet, så vidt som mennesket er i stand til at registrere. Sagt med andre ord, den orden og stabilitet der eksisterer mellem levende organismer samt de utallige stjerner, planeter etc.