Vendetta Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Vendetta af Carit Etlar

Bogreolen.dk


Vendetta


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

En adelig italiensk familie, Colonna, besøger engang i 1880’erne Korsika, hvor deres søn Mariano i forvejen opholder sig og skal møde dem i Ajaccio. Det sker imidlertid ikke, og det viser sig, at Mariano er kommet svært til skade under en jagt i Korsikas bjergegne, og er fundet af banditter i en lille landsby, hvor han ligger syg.Da hans søster Paola Colonna hører dette, drager hun resolut afsted med sin kammerjomfru og med en lokal lærer som fører ud for at finde sin broder og bringe ham hjem. Og snart befinder den fine og fornemme komtesse sig midt i den vilde korsikanske maki, hvor banditterne hersker og årelange vendettaer lægger landsbyer øde. Carit Etlar tilbragte af helbredsmæssige årsager nogle år i 1880erne på Korsika, hvor han fik inspirationen til bl.a. denne roman.