Restorativ yoga Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Restorativ yoga af Ulrica Norberg

Ulrica Norberg


Restorativ yoga


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Restorativ yoga
At finde veje til afsp&aelig-nding og genopretning af kroppens balance er vigtigere end nogensinde. Indenfor yoga-filosofien findes der retninger og &oslash-velser for dem, der s&oslash-ger den dybe afsp&aelig-nding, og den rolige yogaform: Restorativ yoga vinder frem i hele verden. Den terapeutiske og meditative yogaform og den dybe afsp&aelig-nding, er en fantastisk m&aring-de at h&aring-ndtere hverdagens stress p&aring-.
Fokus ligger p&aring- genopretning af kroppen, og &oslash-velserne best&aring-r af stilhed og hvile og passer til alle, b&aring-de nybegyndere og de mere erfarne yogaud&oslash-vere. Det eneste, man beh&oslash-ver, er et bl&oslash-dt t&aelig-ppe, en yogablok og en m&aring-tte.

“Det &oslash-ger ikke bare livskvaliteten, hvis du bruger afsp&aelig-nding aktivt i hverdagen, det vil ogs&aring- p&aring-virke din kreativitet, dit fokus og din evne til at tr&aelig-ffe klogere beslutninger.”