De berusedes vej Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

De berusedes vej af Jakob Melander

Bogreolen.dk


De berusedes vej


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

En bombe eksploderer i et baghus på Nørrebro i København. På gerningsstedet finder politiassistent Lars Winkler det maltrakterede lig af sin gamle ven, Thorbjørn Lehbæk, journalist ved den venstreorienterede netavis Modkraft.
Er Thorbjørn offer for et attentat? Eller var han i færd med at fremstille en bombe rettet mod det nært forestående EU-topmøde?
Lars kommer på sporet af en terrorcelle, og truslen om flere bombesprængninger viser sig at være overhængende. Samtidig hvirvler efterforskningen op i de to venners fælles fortid i 80’ernes punk- og BZ-miljø. Ikke alt fra dengang tåler dagens lys. Og ikke alt er tilgivet.
DE BERUSEDES VEJ er tredje bog i den anmelderroste og internationalt anerkendte serie om politiassistent Lars Winkler – enspænder og indehaver af en imponerende pladesamling samt en ramponeret lejlighed ved Nørrebro Station.