Sandcastle Empire Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Sandcastle Empire af Kayla Olson

Kayla Olson


Sandcastle Empire


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Hvis alt håb er ude, hvordan overlever man så?
Før krigen var Edens liv enkelt og behageligt: aircon, isvafler, lange dage ved stranden. Så kom revolutionen og ændrede alting. Nu er Jorden og dens råstoffer kontrolleret af Ulvetropperne, og Eden har mistet alt til dem: Hjem, familie og venner, og hun selv har mistet sin frihed.
Men hun nægter at overgive sig og lade sig slå ihjel af dem.
Dystopi og SciFi, som handler om klimaforandringer i en ikke alt for fjern fremtid.
Pressen skriver:
»Er der én ting, man kan sige om denne bog, så er det, at den er virkelig spændende. Den foregår i et højt tempo, hvor der hele tiden sker nye ting. Kombineret med de korte kapitler bliver det virkelig nemt at sige: “Bare et kapitel til”.«
7/10 stjerner – Bookeater