Kampen om magten Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Kampen om magten af Warren Murphy

Richard Sapir


Kampen om magten


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Den internationale Transport-sammenslutning havde planer om at slutte sig sammen i verdens største fagforbund – et forbund, der ville være i stand til at ødelægge Amerikas økonomi totalt.Politiet kunne ikke stoppe den katastrofale udvikling, og heller ikke FBI kunne klare opgaven, så præsidenten havde kun én mulighed tilbage – at sende bud efter Remo Williams, det menneskelige supervåben.
“Remo Williams” er titlen på den actionspækkede serie, der første gang så dagens lys i 1971 og med det samme blev en succes med over 150 bind i serien og millionvis af solgte eksemplarer. Serien følger politibetjenten Remo Williams, der bliver uskyldigt dømt til døden. Han undslipper kun, da regeringen beslutter sig for at forfalske hans død og i stedet gøre ham til deres farligste våben i den tophemmelige organisation CURE.
Richard Sapir (1936-1987) var en amerikansk forfatter, der er bedst kendt for sin serie “The Destroyer”, som han skrev i samarbejde med Warren Murphy. Den første i serien blev skrevet allerede i 1963, men først udgivet i 1971. Herefter gik det stærkt og “The Destroyer”-serien har nu solgt mere end 30 millioner eksemplarer på verdensplan. Richard Sapir har desuden udgivet en række romaner- heriblandt “Bressio” (1975) og “Quest” (1987).
Den amerikanske forfatter Warren Murphy (1933-2015) har udover sit store arbejde på “The Destroyer”-serien skrevet både romaner og filmmanuskripter. I 2002 grundlagde Murphy sit eget forlag, Ballybunion, der primært udgav bøger med relation til “The Destroyer”-serien.