I dag er Guds dag Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

I dag er Guds dag af Wilfrid Stinissen

Wilfrid Stinissen


I dag er Guds dag


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Mere end en generation af kristne har ladet sig inspirere af Wilfrid Stinissens tanker til hver af ГҐrets 365 dage. Disse refleksioner, som er vokset ud af Broder Wilfrids prГ¦dikener og foredrag over en periode pГҐ mere end 20 ГҐr, er perler af kristen litteratur. Sproget er klart og enkelt som en diamant. Tankerne rummer en visdom, som er dyb og pГҐ samme tid sГҐ enkel, at enhver har mulighed for at fГёlge dem. I dag er Guds dag er udkommet pГҐ mere end 20 sprog og stГҐr i dag som en tidlГёs klassiker indenfor kristen spiritualitet og andagtslitteratur. Opskriften pГҐ dens succes er enkel: Korte refleksioner, der kan lГ¦ses pГҐ under fem minutter. Tekster, der indbyder til fordybelse og overvejelse i en eller sГҐ travl hverdag. Og en formidling af selve essensen af den kristne tro pГҐ en mГҐde, sГҐ det har relevans for moderne mennesker i det 21. ГҐrhundrede. Det er det, der har gjort bogen til en uundvГ¦rlig ressource for rigtig mange mennesker og Stinissen til en af de mest elskede rГёster i vor tid. Som Grethe Livbjerg skriver i sit forord: ”I dag er Guds dag giver os en spiritualitet som kan leves midt i vores hverdag.”Wilfrid Stinissen var katolsk prГ¦st og karmelitmunk. Han blev fГёdt 1927 i Antwerpen. Han dГёde 30. november 2013 i Norraby kloster i TГҐgarp, hvor han havde vГ¦ret bosiddende siden 1967. Stinissen har skrevet omkring 15 bГёger samt en rГ¦kke mindre skrifter. Det rГёde trГҐd i Stinissens forfatterskab er glГ¦den over at vГ¦re elsket af Gud.Ny udgave af Wilfrid Stinissens skattede andagtsbog. Bogen indeholder 365 tekster – en kort lГ¦sning til hver dag.