Skyggen Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Skyggen af Robert Harris

Bogreolen.dk


Skyggen


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Da jeg hørte, hvordan McAra var død, skulle jeg være taget af sted. Det indser jeg nu.”Fortælleren i Robert Harris’ fængslende nye roman er professionel ghostwriter – kynisk og beregnende. Han er vant til at skrive om afdankede rockstjerner og de halvkendte og griber derfor chancen med kyshånd, da han bliver bedt om at ghostskrive Englands tidligere premierministers erindringer. Og det bliver bestemt ikke mindre attraktivt af, at han skal flyve fra den engelske vinter til Martha’s Vineyard i USA, hvor han på et afsidesliggende og meget luksuriøst feriested skal færdiggøre bogen. Men han indser hurtigt, at han har begået en stor fejl. Hans forgænger på projektet døde under mystiske omstændigheder, og eks-premierministeren viser sig at være en mand med hemmeligheder fra fortiden – hemmeligheder, der dukker op igen, og som kan dræbe.The Times har kaldt Robert Harris ’den bedste og absolut førende forfatter af den intelligente litterære spændingsroman’. The Ghost er hans mest overbevisende roman til dato.Pressen skrev:”Det er som at opleve en dramatiseret udgave af virkeligheden med en lille tvist, når man læser Robert Harris’ politiske thriller “Skyggen”.” – Jyllands-Posten”Robert Harris’ sidste politiske thriller er fremragende skrevet, sindssyg spændende og sort som ind i det sen-moderne helvede, som hedder krigen mod terror … en rigtig hæsblæsende ’pageturner’, som truer nattesøvn og husorden- ideligt elegant skrevet med rappe dialoger og skruede sidebemærkninger.” – Politiken