Rejse med en morder Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Rejse med en morder af Bent Hendel

Ellen Hendel


Rejse med en morder


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Da jeg steg om bord i toget i den lille norditalienske by, havde jeg en ganske klar og tydelig fornemmelse af, at jeg burde lade være. At jeg meget hellere skulle være blevet en tid endnu i de fredelige omgivelser med det milde klima, den rene luft og de skønne solnedgange. Hvorfor tage nordpå netop nu? Til stresset, korrektheden, de stive former i det ucharmerende Mellemeuropa. Ingen havde savnet mig der. Ingen ville lægge mærke til, at jeg var der. Lige så lidt som nogen havde bemærket, at jeg havde været borte.” …Nogle gange skal man følge sine indskydelser, uanset om man kan forklare dem eller ej. Hvorfor stige om bord på et tog, hvis man ikke ønsker at nå frem til destinationen? Det kunne jo være, at man fik sit ønske opfyldt på en langt mere grusom måde, end man kunne forestille sig …Forfatterparret Bent Hendel (f. 1929) og Ellen Hendel (f. 1928) har sammen skrevet en lang række krimier. Bent Hendel fik som den første sin forfatterdebut med krimien “Bliv hvor du er – og gem dig godt” (1972). To år senere udgav Ellen Hendel sin debutroman, der samtidig var et samarbejde med Bent Hendel: “En kniv i ryggen” (1974).