Mod løfternes land Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Mod løfternes land af Marie Alvilda Dinesen

Bogreolen.dk


Mod løfternes land


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Alma er opdraget til at følge den lige og rette vej: kongevejen. Det har hun blandt andet lært af sin far, købmand og konsul Jørgen Egholm, en aktiv og god mand og højt elsket af Alma. Men nu ligger Jørgen pludselig syg, og lægerne ser ikke nogen menneskelig chance for, at Jørgen skal komme sig. Så Alma sidder ved hans seng og passer på ham, klar til at tage imod ham, hvis heldet alligevel skulle være med dem …Marie Alvilde Dinesen var en dansk forfatter, der har udgivet flere bøger- heriblandt “Vingede frø” (1928), “Frøken sommerfugl” (1943) og biografien “Toner som klang” (1931) om den tyske diakonisse Eva von Tiele-Wincklers liv og gerning.