Gæk, gæk Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Gæk, gæk af Grete Sonne

Grete Sonne


Gæk, gæk


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Gæk, gæk” er en lille, let bog til børn, der lige er begyndt at læse.Bogen er skrevet i et enkelt sprog med lydrette ord og billeder. Bogen kan anvendes fra den allerførste læsning, og kan være medvirkende til at børnene får en god start med at læse ved at give dem gode læseoplevelser og ikke mindst stolthed over at læse på egen hånd.Grete Sonne, forfatter til et stort antal letlæste bøger til begynderlæsning. Hun er uddannet fra Statsseminariet på Emdrupborg og har ud over sit arbejde som lærer også fungeret som skolebibliotekar og redaktør. Hun bruger også sin mangeårige erfaring med læselæring og -forståelse som konsulent på forskellige folkeskoler og forlag.