Dommens dag Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Dommens dag af Bent Hendel

Ellen Hendel


Dommens dag


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Madame Durjadin findes dГёd af et pistolskud i sit eget hus og senere findes hendes mand, Pierre, pГҐ terrassen roligt lГ¦sende sin avis. Anklagemyndigheden anser sagen som mord og rejser sag mod Pierre, hvis forsvarer og ven, Gaston, lГ¦gger hele sin sjГ¦l i at forsvare ham, ligesom den afdГёdes psykiater vidner om konens mange selvmordstanker. Men hvor ligger de impliceredes loyalitet egentlig? Hos den afdГёde, hendes mand eller dem selv?Forfatterparret Bent Hendel (f. 1929) og Ellen Hendel (f. 1928) har sammen skrevet en lang rГ¦kke krimier. Bent Hendel fik som den fГёrste sin forfatterdebut med krimien “Bliv hvor du er – og gem dig godt” (1972). To ГҐr senere udgav Ellen Hendel sin debutroman, der samtidig var et samarbejde med Bent Hendel: “En kniv i ryggen” (1974).