Strejfer Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Strejfer af Louis L'amour

Louis L’amour


Strejfer


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Den fyrige blГҐskimmel bar ham den lange vej op pГҐ bjergkammen. Hesten var brГ¦ndemГ¦rket med et dГёdningehoved over to korslagte knogler. TilvГ¦relsen som vagabond havde gjort ham bГҐde hГҐrd og hensynslГёs, og pГҐ trods af den betagende natur omkring ham, var hans eneste tanke hГ¦vn. HГ¦vn for den brГ¦ndende fornemmelse der stadig sved i nattevinden efter de brandsГҐr, som rebet havde givet ham pГҐ halsen. Han ville aldrig tilgive, at de havde forsГёgt at hГ¦nge ham …
Louis L‘Amour (1908-1988) var en af USA‘s mest populære storytellers med sine rå og underholdende fortællinger fra det vilde vesten. Louis L‘Amour skrev omkring 100 romaner, som alle strøg ind på de amerikanske bestsellerlister. Louis L‘Amour voksede op i North Dakota og ville selv være en troværdig karakter i sit farverige western-univers. Hans store kærlighed til naturen og hans løbende historiske research gav ham indsigt i og forståelse for livets udfordringer i det barske nordamerikanske grænseland.