Rom på Zoëgas tid. 1783-1809 Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Rom på Zoe&#776-gas tid. 1783-1809 af Poul Carit Andersen

Bogreolen.dk


Rom på Zoëgas tid. 1783-1809


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Rom oplevede en kunstnerisk opblomstring i slutningen af 1700-tallet og op igennem 1800-tallet, hvor kunstnere, digtere og forfattere fra hele Europa kom til Den Evige Stad for at hente inspiration fra den gamle smukke by og fra hinanden. Poul Carit Andersen tager os tilbage til Rom på den danske arkæolog Georg Zoëgas tid. Vi møder blandt andre Goethe, Frederikke Bruun, Adam Oehlenschläger og Bertel Thorvaldsen.
Poul Carit Andersen (1910-1982) var en dansk forfatter og forlægger. Han debuterede som forfatter i 1933 med bogen “Små træk af den classenske legatskole historie” og stiftede i 1940 Carit Andersens Forlag, som udgav en lang række bøger om kulturhistorie og humaniora samt skønlitteratur. Poul Carit Andersen var en flittig forfatter hele livet igennem og udgav over ti bøger hovedsageligt om litteraturhistorie.