Mord 3.0 Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Mord 3.0 af Karsten Verin Bengtsson

Karsten Verin Bengtsson


Mord 3.0


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Serien starter bekvemt nok med “den svære toer” – nemlig Mord 2.0. Bøgerne er skrevet i den nye genre “litterært computerspil” og derfor opbygget som videospil, hvor læseren – “first-person-reader” skal gennemføre og -læse en række missions og side-missions for at komme til nye levels i bogen/spillet. Desuden gør forfatteren kraftig brug af diverse nye medier i form af eksempelvis “tweets”, sms-beskeder mv.
Den nye bog i serien er en “forfrasættelse” af den første bog – “Mord 2.0”. Det vil sige, at der startes forfra, idet den samme kvinde – Kirsten Blomsted – findes myrdet. Men herefter tages læseren ad en ny vej gennem spillet/bogen, hvorved en komplet ny handling opstår.
Indtil videre er der udkommet to bøger i serien- nemlig “Mord 2.0” og “Mord 3.0”.