Dansk Engelsk Bibel XI Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Dansk Engelsk Bibel XI af Author


Dansk Engelsk Bibel XI


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Denne udgivelse indeholder Dansk Bibel (1871 (Det Gamle Testamente og Det Nye Testamente) og King James Bible (1611, Pure Cambridge Version) (Det Gamle Testamente og Det Nye Testamente) parallel oversaettelse. Den har 173,562 referencer og viser 2 formater af Biblen. Den indeholder Dansk Bibel 1871 og King James Bible formateret i laese og navigations venlig format, eller Navi-format (forkortet). Her vil du finde hvert vers, printet parallelt i da2-kjb raekkefolge. Den indeholder fuld, separat og ikke i parallel, kopi af Dansk Bibel 1871 og King James Bible (Det Gamle Testamente og Det Nye Testamente), bygget for tekst-til-tale (tts), sa din enhed kan laese Biblen hojt op for dig. Hvordan fungerer den generelle Bibel-navigation:Testamentet har et indeks af alle dens bger. TTS formatet viser bger og kapitler iflge indekset. Testamenter krydsrefererer til hinanden i indekset. Hver bog har en reference til det Testament, den hrer til. Hver bog har en reference til den nste og foregende bog. Hver bog har et indeks af dens kapitler. Hver kapitel referer til bogen, den tilhrer. Hver kapitel refererer til den nste og den foregende kapitel. Hver kapitel har et indeks af alle dets vers. Hver kapitel i TTS refererer til det samme kapitel i Navi-formatet. Hver vers har et nummer og har reference til det tilhrende kapitel. Hver vers starter p en ny linje for en bedre lseoplevelse. Versenes numre er ikke synlige i TTS formatet. Hvilken som helst reference i indekset vil fre dig til lokationen. Det indbyggede indholdsfortegnelse har reference til alle bger i alle formater. Vi mener, at vi har bygget en af de bedste, hvis ikke allerbedste navigationer, der findes til en e-bog som denne! Den giver dig hvilken som helst vers lige under fingerspidser og er perfekt til hurtige opslag. Og kombinationen af Dansk Bibel 1871 og King James Bible og navigering gr denne e-bog unik. Bemrk, at Tekst til Tale (TTS) understttelse varierer fra enhed til enhed. Nogle enheder kan ikke understtte det. Andre understtter kun et sprog og andre understtter flere sprog. Sproget, brugt til TTS i denne e-bog, er Dansk.